Home Oblečení, obuv Hodinky Pánské hodinky plně funkční automatické hodinky WEIDE CHRONO
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

plně funkční automatické hodinky WEIDE CHRONO

Celá ČR
4. 12. 2015 - 17:27
770 Kč
Prodávající

Popis

Prodáváme nejnovější modely hodinek 2014, jedná se o vynikající model, hodinky mají přesný japonský strojek MIYOTA, minerální sklo odolné vůči oděru, pouzdro a náramek je vyroben z nejkvalitnějších materiálů, záruka je 2 roky, záruční list a paragon samozřejmostí! platba hodinek je možná na náš bankovní účet-215132828/0300-pak hodinky zasíláme pojištěným balíčkem(poštovnéje 60kč) a nebo posíláme hodinky na dobírku pojištěným cenným psaním na dobírku(poštovné je 120kč,na slovensko 9euro), podívejte se i na další naší nabídku nejnovějších hodinek, máme pro vás připraveny víc jak 300 nových nabídek nejnovějších modelů hodinek! AKCE.

-pokud koupíte dva a více kusů hodinek, tak je poštovné zdarma.Máme nejlepší ceny za špičkovou kvalitu!!!hanitime@seznam.cz

tyto hodinky máme skladem,pokud o

ně máte zájem napište nám vaší kontaktní adresu a my vám je zašleme dobírkou,akční cena hodinek je jen tento měsíc.Prestižní výrobce hodinek je mladá a dynamická společnost, známá především v Asii, Japonsku a USA. Působí na trhu již dlouhou řadu let a její základ se eviduje od roku 1990. Zabývá se výrobou a prodejem kvalitních a módních sportovních hodinek. Hodinky nejsou jen ukazatelem času. Jsou především doplňkem, který dokresluje Vaši osobnost. Uživatelé, měli byste si proto vždy vybírat hodinky, nejen podle funkcí, ale i podle jejich vzhledu tak, aby se staly součástí vašeho image. Správně zvolené hodinky Vám mohou dodat to pravé charisma, kterým budete působit na své okolí. Pokud hodinky budou ladit s Vašimi pocity, pomohou k dokonalosti i Vám samotným.

plně funkční automatické hodinky WEIDE CHRONO

Zavřít Zavřít
Prodávající
hana hanke
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!