Home Oblečení, obuv Hodinky Unisex hodinky sportovní hodinky s podsvícením
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

sportovní hodinky s podsvícením

Celá ČR
4. 12. 2015 - 17:22
550 Kč
Prodávající

Popis

Prodáváme nejnovější modely hodinek 2013, jedná se o vynikající model, hodinky mají přesný japonský strojek MIYOTA, minerální sklo odolné vůči oděru, pouzdro a náramek je vyroben z nejkvalitnějších materiálů, záruka je 2 roky, záruční list a paragon samozřejmostí! platba hodinek je možná na náš bankovní účet-215132828/0300-pak hodinky zasíláme pojištěným balíčkem(poštovnéje 60kč) a nebo posíláme hodinky na dobírku pojištěným cenným psaním na dobírku(poštovné je 120kč,na slovensko 9euro), podívejte se i na další naší nabídku nejnovějších hodinek, máme pro vás připraveny víc jak 300 nových nabídek nejnovějších modelů hodinek! AKCE.

-pokud koupíte dva a více kusů hodinek, tak je poštovné zdarma.Máme nejlepší ceny za špičkovou kvalitu!!!hanitime@seznam.cz

tyto hodinky máme skladem,pokud o

ně máte zájem napište nám vaší kontaktní adresu a my vám je zašleme dobírkou,akční cena hodinek je jen tento měsíc.Prestižní výrobce hodinek je mladá a dynamická společnost, známá především v Asii, Japonsku a USA. Působí na trhu již dlouhou řadu let a její základ se eviduje od roku 1990. Zabývá se výrobou a prodejem kvalitních a módních sportovních hodinek. Hodinky nejsou jen ukazatelem času. Jsou především doplňkem, který dokresluje Vaši osobnost. Uživatelé, měli byste si proto vždy vybírat hodinky, nejen podle funkcí, ale i podle jejich vzhledu tak, aby se staly součástí vašeho image. Správně zvolené hodinky Vám mohou dodat to pravé charisma, kterým budete působit na své okolí. Pokud hodinky budou ladit s Vašimi pocity, pomohou k dokonalosti i Vám samotným.

sportovní hodinky s podsvícením

Zavřít Zavřít
Prodávající
hana hanke
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!