Home Oblečení, obuv Hodinky Dámské hodinky Pásek na hodinky
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pásek na hodinky

Celá ČR
20. 5. 2017 - 05:51
Dohodou
Prodávající

Popis

PÁSEK na hodinky, nový, zlatý kov Stainless steel, nastavitelný na velikost dámského zápěstí - roztahovací, délka 14 cm, roztažený 24 cm, šířka cca 1 cm, nevhodný dárek, mně je malý, za nafocení a inzerci aspoň něco uvítám, PC 300 Kč.

....................................

Omlouvám se všem slušným lidem. Inzerenti, dejte si pozor na níže uvedenou ženu, která nikdy nevystupuje pod svým jménem (vyškolena StB, viz níže). A nepište vy, nastrčené osoby od této údajné podvodnice, lhářky, manipulátorky s lidmi, intrikánky, psychopatky arménsko-azerbajdžánského muslimského původu, po matce Jevgenii Artouni z Baku, Azerbajdžán, po otci Ruben Ter Zacharjan z Jerevanu, Arménie, bezdětné, tzv. staré 55 leté panny, závidějící partnery a děti, slečny Armine Artouni Ter Zacharjan, jež je vedena v StB databázi (http://stbezo.info/a21.htm#10795 : Artouni Armine, nar. 1961, Irak, kde byl služebně otec, zaevidována r.1984, žena, jako SEO VOS FMV) a která byla odejita z MFD údajně pro svou minulost, pronásledování (stalking) lidí a bezcharakterní jednání. Máme seznam min. 100 osob od slečny Artouni, jež jsou/budou trestně stíháni za spolupachatelství ve stalkingu, který trvá 20 let. Zničí si kariéru, osobní život, hodláme soudní procesy s nimi medializovat.

A propós, sl. Artouni jako svobodná, bezdětná, za kterou vykonávala celý život domácí práce její matka, z nudy lustruje všechny své známé. Pak jim tak nenápadně škodí, že poškození sami sebe mnoho let přesvědčují, že to sl. Artouni nemohla udělat, že přeci není tak zlá. Až po x letech poznají, že celé jejich rodině ubližuje a skrytě škodí sl. Artouni.

Pásek na hodinky

Zavřít Zavřít
Prodávající
sleva
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!