Home Oblečení, obuv Dámské oblečení Dámské vesty Prodám téměř nové westernové oblečení
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám téměř nové westernové oblečení

Hlavní město Praha
1. 6. 2016 - 12:12
Dohodou
Prodávající

Popis

Zdravím především dámy, ženy, slečny...

Rozhodla jsem se pro prodej téměř nového westernového oblečení (v nabídce mám už jen krásné vesty), už jenom proto, že začíná sezóna. Toto oblečení můžete darovat někomu i jako dárek.

Měla jsem ho pouze dvakrát na sobě. Vypadá to nově, nicméně prodávám již PO ZÁRUCE! Prosím berte to v potaz, na případnou reklamaci nebude brán zřetel. Předem děkuji za pochopení.

Vesty jsou z pravé kůže, ta světlejší je dovoz Německo - především ruční práce - veškeré detaily k nahlédnutí v albu.

Cena je konečná včetně poštovného a balného. Cenu naleznete uvedenou v albu pod fotkami a konkrétním zboží včetně základních informací.

Odkaz na veřejné album na FB - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.956381231067071.1073741863.100000856096534&type=1&l=8706b9e84d

Osobní odběr je možný v Praze, v jiném případě není problém zaslat poštou doporučeně k vlastním rukám na Vámi zvolenou adresu.

Balíček bude odesílán v okamžiku připsání platby na účet - ještě v ten den - jenž je veden u KB (číslo účtu sdělím pouze vážnému zájemci, děkuji za pochopení).

Obratem dostanete ode mne potvrzení o odeslání a zaplacení poštovného včetně přiloženého fota jak balíček vypadá před odesláním (zprávu s fotem pošlu pomocí SZ na FB nebo mailem › dle vzájemné domluvy), kde je možnost sledovat pohyb zásilky ze strany mé i Vaší.

V případě, že by se našel kupec, který by zboží chtěl koupit jako komplet, ráda Vám udělám novou cenu ku spokojenosti obou stran a dále Vás obdaruji drobným darem, jenž potěší nejednu koňařku. Viz foto v komentu alba.

Preferuji platbu předem na účet, předem děkuji za pochopení.

Více informací je možné získat na FB v SZ, na mém mailu cestazasvetlem@gmail.com nebo můžete volat na mé číslo +420 725 989 729 (O2).

Teším se na Vaše odezvy i případný obchod.

S pozdravem a přáním pěkného dne

přeje

Veronika Heinzová
alias
Nika Heinz

PS: důvodem prodeje je, že mi tyto krásné věci již neslouží, momentálně nejezdím, proto je ráda s láskou i vděčností posílám dál.

Prodám téměř nové westernové oblečení

Zavřít Zavřít
Prodávající
Nika Heinz
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!