Home Oblečení, obuv Hodinky Pánské hodinky dětské smartwatch
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

dětské smartwatch

Celá ČR
16. 10. 2018 - 13:13
630 Kč
Prodávající

Popis

Dětské telefonní hodinky s GPS lokátorem jsou určené pro děti, ocení je však nejvíce jejich starostliví rodiče, kteří budou mít přehled kde se dítě nachází a budou mu moci zavolat. Dítě tak již nepotřebuje mobilní telefon jelikož hodinky podporují oboustranné volání.

Hodinky se dle návodu spárují s mobilní aplikací ve vašem telefonu s OS Android nebo iOS. Dětské telefonní hodinky s GPS lokátorem slouží perfekně jako prevence nečekaným událostem i jako náhrada mobilního telefonu.

Zařízení je vybaveno Bluetooth, GPS, USB portem pro nabíjení a podporuje mobilní síť GPRS. Kapacita baterie 320mA / 3.7V a vlastní operační systém zaručí výdrž baterie na 1–4dny. Vhodné pro děti od 5 let.

Do hodinek se vkládá MikroSIM karta, která musí podporovat internetová data GPRS a ID volajícího.

Bezpečí dítěte

Díky vestavěnému lokátoru GPS + AGPS + LBS je zaručená velice přesná lokalizace. Obnovení GPS vyšle informaci o poloze do mobilní aplikace po jedné minutě, deseti minutách nebo jednou za hodinu. Na mapě se zobrazí poloha Vašeho dítěte.

Krizové situace

Pokud se vaše dítě dostane do krizové situace, může pouhým stiskem tlačítka vyslat nouzový SOS signál, který rozešle sos zprávy a začne telefonovat na přednastavená SOS telefonní čísla. Je možné nastavit 3 SOS telefonní čísla. V případě, že se hodinky nedovolají na první číslo, automaticky začnou volat na druhé a poté i třetí SOS telefonní číslo. Informace o poloze jsou získávány pomocí GPS.

Technic­ká parametry:

Displej: 1,44“ barevný displej

Procesor: MT6261

Software: vlastní operační systém

SIM slot: Micro SIM

Síť: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

Data: GPRS

Bluetooth: Bluetooth 4.0 BLE

Senzory: Senzor natočení, Proximity

Baterie: 3,7 V, 360 mAh, Lithium Polymer

Výdrž: 1–4 dny dle zatížení

Nabíječka: 5 PIN Micro USB

Reproduktor: Hlasitý odposlech

Polohování: Venkovní GPS + AGPS + LBS

Materiál: Citlivé silikonové zpracování

Rozměry: 45 x 32 x 13 mm

Obsah balení:

1 x dětské telefonní hodinky s GPS lokátorem

1 x mikroUSB kabel pro nabíjení a přenos dat

Aplikace do mobilu pro GPS sledování: Se Tracker

Dětské hodinky v sobě spojují několik praktických a pro rodiče neocenitelných funkcí – kromě měření času umožňují lokalizovat pohyb dětí a zároveň v případě potřeby fungují jako telefon. Přístroj využívá signálu GSM/GPRS sítí a GPS satelitů, díky čemuž umožňuje sledování a lokalizaci vašich dětí s určením přesné polohy pomocí GPS. Zařízení následně odesílá přesné souřadnice do vámi nastavené mobilní aplikace. Přesnost lokalizace hodinek je do 5 metrů.

Funkce fotoprint vám na mapě vykreslí trasu pohybu hodinek za vybraný časový úsek. Velmi praktická je funkce Geofence – nastavíte prostor, ve kterém se hodinky mohou pohybovat a pokud se hodinky dostanou mimo vymezený prostor, automaticky odešlou zprávu. Hodinky disponují senzorem na zadní straně, který vám odešle varovnou zprávu v případě, že jsou hodinky z ruky sundány.

Hodinky v sobě mají SIM kartu, zasunutou pod voděodolnou krytkou. Pro jejich úplnou funkčnost je doporučeno použít SIM kartu s datovým tarifem. Maximální spotřeba dat je stanovena na 30 MB za měsíc. Hodinky lze ovládat na dálku pomocí již zmíněné mobilní aplikace, která je dostupná ve verzi pro Android i IOS. Také lze využít příkazy přes SMS. Dobíjí se pomocí USB kabelu, baterie vydrží v pohotovostním režimu až 100 hodin provozu.Na hodinkách můžete nastavit dvě telefonní čísla, na něž se lze pomocí hodinek rychle dovolat. Navíc hodinky umí přijmout hovor až z 10 přednastavených telefonních čísel a také nabízí možnost vzdáleného odposlechu zvuků v jejich okolí. Hodinky umožňují také nahrání hlasové zprávy v délce 15 vteřin nebo přijímání SMS. Díky hodinkám Helmer budete mít dokonalý přehled o pohybu vašich dětí a ušetříte si tak obavy v dnešní ne zcela bezpečné době.

dětské smartwatch

Zavřít Zavřít
Prodávající
jaroslav chlad
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!