Home Oblečení, obuv Pánská obuv Pánské kotníkové boty Lowa Zephyr GTX MID
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Lowa Zephyr GTX MID

Jihomoravský kraj
21. 9. 2017 - 08:17
2 800 Kč
Prodávající

Popis

Boty Lowa Zephyr ve velmi dobrém stavu, minimálně použité. Perfektní spojení trekové a vojenské boty (pohodlí a výdrže), boty používají i zvláštní jednotky:

"Vojenské boty Lowa Zephyr GTX vycházejí z konceptu trekingové boty. Hodí se i k moderním maskáčům. Mají ochranu proti poškození a podrážku s dlouhou životností určenou do tvrdých podmínek. Bota disponuje dobrým odpružením pro pohodlný pohyb v terénu a na překážkách. Lehce se nazouvají. Odolávají tekoucí vodě a dobře propouští páry. Boty jsou určené do lehčího terénu. Jsou upraveny pro možnost využít je při seskoku s padákem - mají speciální uzavřené háčky na tkaničky, aby nemohlo dojít k zamotání s padákovou šňůrou.

Boty mají nízkou hmotnost. Podešev je kompozitní, anatomicky prohnutý s gumovým vzorkem. Bota je vyztužená torzním stabilizátorem (TPU) z termoplastu a tlumící vrstvy (PU). Odpružení nepatří mezi moderní lehoučké varianty, což je způsobeno zaměřením bot na odolnost a trvanlivost při použití v terénu. Boty mají zvýšený rám, který chrání jejich boky před mechanickým poškozením. Ze stejného důvodu je na botách Zephyr GTX vysoká špička. Podšívka je z GORE-TEX®u. Svršek bot Zephyr je z hydrofobního semiše kombinovaného s Cordurou.

Vojenské boty Lowa Zephyr GTX jsou určeny pro náročné klienty, kteří jsou ochotni si připlatit v případě nadstandardně dobrých produktů. A mezi takové boty značky Lowa bezesporu patří."

Běžná cena u nás je cca 4 500 Kč.

Lowa Zephyr GTX MID

Zavřít Zavřít
Prodávající
Rostislav Janda
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!