Home Oblečení, obuv Šperky, bižuterie Snubní prsteny Prodám dva krásné snubní prstýnky ze zlata, váha přes 10,5 g
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám dva krásné snubní prstýnky ze zlata, váha přes 10,5 g

Hlavní město Praha
22. 10. 2017 - 20:06
8 490 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím dva krásné snubní prstýnky pro dva milující lidi. Kvalitní prstýnky pro ty, co mají rádi šperky s příběhem - prstýnky byly potvrzením krásné a skoro 40 let trvající lásky, která překonala všechny překážky, které jí osud postavil do cesty. Ráda bych pro to našla nové majitele, kteří zažívají stejně krásnou lásku a prstýnky pro ně budou stvrzením opravdové lásky na celý život.

Prstýnky nejsou žádná „made in China“ nebo kvalita dnešních prstýnků, které se za dva roky odřou. Jedná se o opravdu poctivé kousky, které byly vyrobeny před cca 40 lety ještě v Československu. Prstýnky jsou téměř nenošené - rodiče je měli pouze na svatbě. Do zaměstnání je nesměli nosit, takže prstýnky byly většinu času uschovány a jsou tak v dobrém stavu.

Prstýnky jsou dělané v kombinaci žlutého a červeného zlata se zajímavým a pěkným brusem. Ryzost je standardních 14 karátů (punc 585/1000). Dámský prstýnek má 4,61 g, pánský 5,85 g - dohromady tedy 10,46 g, takže poctivý kus zlata. Velikost dámského prstýnku je 57, pánského 69 – velikost vám ve zlatnictví většinou upraví podle potřeby.

Preferuji osobní předání, abyste si prstýnky prohlédli, vyzkoušeli. Nejlépe Jihočeský kraj. Po domluvě je také možno předat po trase České Budějovice – Tábor – Jihlava – Brno – Zlín. Předání možné také v Praze. Prstýnky lze zaslat i poštou na dobírku.

Prodám dva krásné snubní prstýnky ze zlata, váha přes 10,5 g

Zavřít Zavřít
Prodávající
Stanislava Si
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!